За нас

/Company/logo10.jpg

История

През 1997 г. Янко Стоянов отваря първия специализиран магазин за моточасти на територията на гр. Монтана. Първоначално магазинът стартира с ограничена гама продукти, но бързото разрастване на пазара и нарастващото търсене довеждат до увеличаване и на предлаганите стоки. Голямата мотивация и стремеж към задоваляване нуждите на клиентите и разрастване на фирмата намират израз едва няколко години по-късно, когато е отворена и новата складова база на компанията, заемаща площ от над 800 m2. Благодарение на това клиентите получават възможността да избират от над 5000 различни продукти за себе си и своите мотори. Клиентите вече не се ограничават само на територията на общината и съседните области, а се разпростират из цялата страна. Компанията изгражда партньорска мрежа с различни фирми предлагащи продукти за мотоциклети в страната и става главен доставчик на стоки за повечето от тях.

През 2009 г. нарастващият дял на online търговията довежда до създаването на първия електронен магазин на компанията - www.jankomoto.com. По този начин предлаганите от нас продукти стават достъпни буквално за всеки имащ достъп до компютър и интернет, а броят на доволни клиенти непрекъснато се увеличава. През 2012 г. се създава и обновения сайт на компанията www.jmoto.com и се регистрира новото търговско име на фирмата J.Moto. С интуитивния си нов дизайн и олекотеност, пазаруването в новия website е истинско удоволствие. Разнообразието от предлагани продукти също се увеличава, а начинът на представянето им и галерията от професионално заснети изображения дават възможност за по-голяма детайлност и повече информация преди крайния избор.     

Стремглавото нарастване на бизнеса води до нуждата от висококвалифициран персонал. В компанията са откриват нови работни места, които бързо биват попълнени от мотивирани, компетенти в своята област и отдадени на това което правят хора. Точно както и частите в един мотоциклет, екипът бързо се превръща в една добре смазана машина, в която всеки има своята отделна роля, но където ако даден компонент откаже, рухва цялата система. За това хората работещи при нас, от най-ниското до най-високото ниво, се чувстват еднакво полезни и знаят, че работат в екип, задружието и взаимното уважение са движещата сила на бизнеса. Общият интерес на екипа към моторния спорт, неговото развитие и усъвършенстване сплотява хората още повече. Всички сме едно голямо семейство и всички имаме една единствена цел: предлагане на най-добрите продукти на пазара, на на-добра цена, за нуждите на нашите клиенти.

Днес J.Moto продължава да се развива с всичка сила и да разкрива нови възможности пред себе си. Всичко това благодарение на отдадеността на хората, които работят в компанията и разбира се благодарение на нашите безброй лоялни клиенти, без които това което фирмата е днес, би било само една далечна мечта.

Философия

За нас в J.Moto основен фактор за успеха е доволният клиент. Мярка за това са връщащите се клиенти. Целта ни е не само да съдаваме нови такива, но да запазим и старите, да изградим с тях една основа на взаимоотношения, базирана на доверие, професионализъм, коректност и лоялност в отношенията, ангажираност към нуждите на клиента и не на последно място - грижа за надеждността на предоставяните продукти.

Нашите служители са винаги насреща да отговорят на Вашите въпроси, запитвания, да Ви окажат съдействие при избора на даден продукт, или просто да споделите мнението си за нас. Моля посетете страницата с Контакти, за да раберете как да се свържете с нас.

Защо да изберем J.Moto?

 • Безупречно обслужване
  • Квалифициран и обучен персонал;
  • Винаги актуални промоции;
  • Индивидуално отношение към всеки клиент и проблем;
  • Конкурентни цени съобразени с пазара;
  • Светкавична обработка и бърза доставка на поръчките.
 • Коректност - за нас най-важно е нашите клиенти да останат доволни, не само от обслужването преди и по време на покупката, но и след това. За нас клиентът винаги е на първо място и точно поради тази причина ние предлагаме само най-качествените продукти с доказано качество.
 • Огромен избор:

J.Moto предлага огромен избор от висококачествени мото-части и аксесоари, гуми, облекла и екипи.

При нас получавате и възможността да намерите употребявани части за вашия мотор на ниски цени, като посетите отдел Мото Морга. Там за ваше удобство всеки един модел може да бъде разглобен, а вие да вземете от него само това, което ви е необходимо.

www.jmoto.bg е единственото място, където може да поръчате индивидуална изработка на жила. Независимо от употребата, модела, дължината или техническите характеристики, ние сме в състояние да изработим всяко едно жило. Използвайте електронният генератор на жила, за да направите своята поръчка или се свържете с нас директно на посочените в Контакти координати.

J.Moto е официален дистрибутор на:

/Производители/rms-logo-bit.jpg  /Производители/shinko.jpg /Производители/motul-logo.jpg /Производители/Bel-Ray-logo.jpg/Производители/NGK.jpg

Благодарим ви, че избрахте J.Moto!

Категории

Търси в продукти

Производители

Новини

Анкета

Лесно ли се ориентирате в категориите?

Гласувай