Доставка

Каква е цената на доставката?

 • Цената на доставката се определя от тарифите на избраната куриерска фирма. За приблизително изчисляване, моля използвайте следните електронни калкулатори като информацията за приблизително тегло е изписана във вашата Количка (всички пратки се осъществяват от нашия склад с адрес гр. Монтана п.к. 3400):

/

ЕКОНТ ЕКСПРЕС  /ЕКОНТ ЕКСПРЕС предоставя преферециални цени за нашите клиенти. Отстъпката е в рамките на 20% от стойността на транспортната такса (Отстъпката е валидна само за "Икономична" или "Експресна" услуга. НЕ включва отстъпки върху Такса гориво, ТРО, Надбавки за фиксиран час, ДДС, Такса Застраховка или Комисионна "Наложен Платеж")./

 • Възползвайте се от възможността да намалите цената за доставка като сами вземете своята пратка директно от най-близкия офис на избраната куриерска фирма. За целта използвайте следните карти за да откриете местоположението на най-удобния за Вас куриерски офис. След това въведете получената иинформация в "Адрес за Доставка" по време на поръчка.
 • ЦЕНАТА НА КУРИЕРСКИТЕ РАЗХОДИ ТУК Е ПРИБЛИЗИТЕЛНА И ЕДИНСТВЕНО ЗА ВАШЕ УДОБСТВО. ТОЧНАТА СТОЙНОСТ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ПРИ ДОСТАВКАТА И ТРЯБВА ДА Я ЗАПЛАТИТЕ НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА ПРИ ПРИЕМАНЕ НА ПОРЪЧАНИТЕ ПРОДУКТИ.

Безплатна доставка?

 • Когато поръчката е на стойност над 120 лв включително, доставката на продуктите е безплатна и Вие заплащате единствено стойността на продуктите.
 • Безплатна доставка НЕ СЕ извършва на продукти с промоционални цени или на гуми.
 • Ако Вашата поръчка се състой както от продукти в промоция и/или гуми, така и от продукти без намаление в цената в момента на поръчване, за да се провери дали Вашата поръчка отговаря на условията за безплатна доставка, при изчисление стоийността на поръчката се взема само сборът от цените на всички продукти с изключение на тези в промоция и/или гуми.
 • Ако клиентът е поръчал продукт, чиято наличност не бъде потвърдена, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка, даваща право на безплатна доставка.
 • Условията за безплатна доставка са валидни единствено на територията на Република България.
 • "АТВ Янко-мото" ЕООД си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина по всяко време.

Как се осъществява доставката?

 • Всички доставки до клиентите се изпращат с икономични пратки (освен ако изрично не е упоменат друг избор на клиента) чрез куриерски фирми "СПИДИ" АД или ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
 • Срокът на доставка обхваща техническата обработка на поръчките и периода за доставка с куриер, в зависимост от населеното място, до което ще се експедира стоката и вида на куриерската услуга. В повечето случай вие ще получите Вашата пратка до 2 работни дни от деня на потвърждаване на поръчката.
 • В случай, че има забавяне в изпълнението на поръчката извън указаните срокове за доставка, можете да направите проверка за статуса на Вашата поръчка в личния Ви профил или да се свържете директно с нас.
 • При условие, че дадена поръчка е неизпълнима, например при непотвърдена наличност, невъзможност за доставка до определени населени мест и т.н., ние ще се свържем с Вас за обсъждане на алтернативи.
 • Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка, ако клиентът своевременно се свърже на посочените за връзка с нас координати. В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, наш служител допълнително ще се свърже с Вас за потвърждение.

За информация относно плащания, моля натиснете тук.

Категории

Търси в продукти

Производители

Новини

Анкета

Лесно ли се ориентирате в категориите?

Гласувай